MyEiLa

By: misz Ila

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 8-Oct-2008 02:06 Email | Share | | Bookmark
11 month old. 1 mos to go..

mama n ammar
encem tak. hihi
babah n ammar
View all 12 photos...
hola. gambo ni time raya baru2 ni. raya kat klate dak ammar thn ni. dah pandai taa-teh tp cam menari ballet la pulak mama tgk.. haha.. tak stabil lagi gamaknya.. mulut dia lak mmg tak benti pok-pet pok-pet.. huhuu... ni 1st time raya coz last year beraya lam peyut lagi.. hikhik.. cyg Mohamad Ammar Bukhori ni cgt2..


Wednesday, 8-Oct-2008 01:22 Email | Share | | Bookmark
10 mos

wif mak ngah
mamam2
wif pak ngah
View all 8 photos...




alo.. dah lama tak update. bz ckit skrg ni. cosmopoint asek wat roadshow je. letih den. kekadang sbtu ahad pon kena keja . ni ada ckit gambo ammar. time ni ammar dah pandai panjat2 sofa. asek kena ikut montot dia je skrg ni.. macam2 menda dia nak capat.. wawawa..


Saturday, 23-Aug-2008 03:27 Email | Share | | Bookmark
halow... umo saye 9 bulan.. ;)

ni perangai baru dier..
wekk..
buat geram... eeee
View all 12 photos...
21hb ogos baru ni genap umo bb mama ni 10 bulan.. suka buat muka geram, muka bucuk, pok amai2 n macam2 lagi la..


Saturday, 5-Jul-2008 03:53 Email | Share | | Bookmark
8 month old dah pun....

admit 9.30pm
cian dia
1st time demam teruk
View all 22 photos...



Bb mama dah pandai berdiri skrg ni. baru ni demam teruk.. admit kt spital pantai mutiara 2 hari.. cian dier.. riso mama taw.. love u my little hero.. muachh.. tak sabo tngu dier leh jalan.. leh mahin kejor.. yippi..


Saturday, 5-Jul-2008 03:25 Email | Share | | Bookmark
7 month old hero at pasir mas klate..

 
 
 
View all 16 photos...




dah 7 bulan ini budak bucuk.. dah pandai trn naik katil so terpaksa la mama bukak katil tinggal tilam jerk.. adeh.. makin laju dia merangkak skrg ni. abeh satu rumah dia menyimpan.. hihi..gigi pun dah naik dua batang. takpe bb ronda lah satu rumah janji anak mama ni sihat dan cergas okay.. muahh..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net